vtmKzoom zoekt kinderen voor nieuw seizoen Iedereen K3

Binnenkort starten de meiden van K3 met de opnames van het nieuwe seizoen van Iedereen K3. Voor de opnames zijn vtmKzoom en Studio 100 nog opzoek naar jongens en meisjes tussen 6 en 12 jaar die samen met Hanne, Klaasje en Marthe een reuze K3-feestje willen bouwen.

Op 28 augustus 2016 werd voor de eerste maal het populaire vtmKzoom programma ‘Iedereen K3’ uitgezonden. Wegens groot succes zal er in het najaar van 2017 een nieuwe reeks uitgezonden worden.

Voor de opnames van het tweede seizoen van ‘Iedereen K3’ zoeken Studio 100 en vtmKzoom naar jongens en meisjes uit de lagere school (tussen 6 en 12 jaar), die met Hanne, Klaasje en Marthe een K3-feestje willen bouwen.

Wil jij graag meedoen in Iedereen K3? Ga dan als de bliksem naar vtmKzoom.be, waar je je maximum met 4 personen kan inschrijven. Bij je inschrijving bezorg je ook een kort filmpje waarin je jezelf en je groepje op originele wijze voorstelt en de meiden van K3 overtuigd waarom jullie erbij moeten zijn tijdens de opnames.

Ter info
De inschrijvingen worden afgesloten op zondagavond 11 juni.
De opnames van het nieuwe seizoen zullen eind augustus en begin september plaatsvinden, en nemen telkens een halve dag in beslag. Voor de opnamedagen begin september moet elk kind toestemming van de ouders (en/of de school) hebben om die halve dag afwezig te zijn tijdens de lessen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *