Jacques Vermeire en Winston Post in nieuwe K3-film

Zopas zijn de opnames van de gloednieuwe K3-film ‘K3 Love Cruise’ in Rotterdam van start gegaan. De opnames vinden plaats op de SS Rotterdam en naast Nicolette Van Dam en Tim Douwsma zijn ook Jacques Vermeire en Winston Post op de set gesignaleerd! 

Vorige week maakte de Nederlandse distributeur ‘Splendid Films’ bekend dat de Nederlandse acteurs Nicolette van Dam en Tim Douwsma meespelen in de gloednieuwe K3-film ‘K3 Love Cruise’. Nu de opnames van start zijn gegaan op de SS Rotterdam, zijn naast deze acteurs ook Jacques Vermeire en Winston Post op de set gespot. Jacques en Winston speelden enkele jaren reeds mee in Hallo K3 en in de vorige 2 K3-films. Of de twee acteurs dezelfde rol spelen als in de vorige K3-producties is nog niet bekend, maar de kans is vrij groot.

Het verhaal

In de film gaan Hanne, Marthe & Klaasje mee op een cruise waar ze een optreden moeten geven, maar tijdens deze boottocht loopt er heel wat mis… En als uit de magische ketting van Klaasje dan ook nog een parelelf met toverkrachten verschijnt, is het hek helemaal van de dam. Brengt K3 deze reis tot een goed einde?

Figuratie

Voor de opnames van 7 en 8 juni is Studio 100 nog op zoek naar een man en een vrouw voor de rol van koppeltje. Beide moeten tussen de 25 en 35 jaar zijn, en de hele dag beschikbaar zijn. Ook is er een vergoeding van €15 voorzien. Je voor deze figuratie inschrijven is mogelijk via figuratie.be (InThePicture).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *