Maya en Wickie opnieuw op verdwaalarmbandjes

Maya de Bij en Wickie de Viking, de 2 populaire animatiefiguren van Studio 100, zullen ook deze zomer weer de verdwaalarmbandjes aan de Vlaamse kust opfleuren. 750.000 armbandjes zullen er in omloop worden gebracht. De bandjes zullen op verschillende plaatsen gratis worden aangeboden.

Het IKWV (de kustreddingsdienst) stelt de bandjes samen met Studio 100, Plopsaland De Panne, Dag Allemaal, de Vlaamse Milieumaatschappij en Axa, gratis ter beschikking aan de jonge strandbezoekertjes. Op het bandje kunnen de ouders de naam van het kind en hun gsm-nummer noteren, voor in het geval hun kind zou verdwalen. 

De gratis bandjes zijn o.a. te vinden bij de redders, bij de hulpdiensten, de toeristische diensten, de openbare toiletten in de buurt van het strand, alle dagbladhandelaars aan de kust en op nog vele andere plaatsen. 

Korting

Als leuk extraatje, krijg je bij afgifte van zo’n bandje aan de kassa van Plopsaland bij de aankoop van een individueel ticket €2 korting. Aan de kassa van Plopsaqua krijg je bij afgifte van zo’n bandje €1 korting. Meer info en de voorwaarde van de actie vind je op de achterkant van de armbandjes.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *