Deze maand in Wanagogo

Terug naar school! Een nieuw schooljaar betekent ook heel wat vrienden terugzien en samen een boel nieuwe avonturen beleven. Ook in Wanagogo zijn er weer heel wat nieuwe dingen te beleven deze maand!

Wanagogo zet elke week een ander thema in de kijker. Zo staat het digitale platform van Studio 100 nog meer garant voor uren speel, kijk & leesplezier!

Week van 7 september:  anders zijn is ok!
Iedereen is anders, en dat is helemaal ok! Dat zetten we deze week extra in de verf met enkele leuke afleveringen van onze helden. Piet Piraat en zijn bemanning zijn hun job een beetje beu en wisselen van taak, terwijl Wickie aan een danswedstrijd deelneemt. Ook de meisjes van K3 zien er een beetje ‘anders’ uit in 1 van de leukste musicals aller tijden, ‘De 3 Biggetjes’. Het beste bewijs dat ‘anders zijn’ ook heel leuk kan zijn!

Week van 14 september: nieuw in Wanagogo!
Big & Betsy maken deze week voor het eerst hun opwachting in Wanagogo, en ze beleven samen de gekste avonturen op de boerderij. En naast heel wat leuke avonturen van verschillende  bekende Studio 100-helden zijn er deze week ook enkele nieuwe afleveringen van Heidi te bekijken in Wanagogo. Als klap op de vuurpijl kan je voor het eerst genieten van de film “Piet Piraat en het vliegende schip”. Schip Ahoy!

Week van 21 september: de herfst is in het land!
Wind en regen… de herfst is duidelijk in het land. En dat merken ook je favoriete Studio 100-helden in Wanagogo deze week. Zo is er bij Bol & Smik bijvoorbeeld een storm op komst, en krijgt kabouter Plop te maken met  donder & bliksem. Spannend!

Week van 28 september: het zit in de familie
Familie is belangrijk, en deze week draaien dan ook heel wat avonturen rond dit thema. Mega Mindy neemt het bijvoorbeeld op tegen de Kriminalski broers, terwijl Team Rox de gebroeders Raes naar de gevangenis moet terugbrengen. En bij K3 komen we dan weer wat meer te weten over de broer van Marcel. Het wordt 1 groot familiefeest in Wanagogo deze week!
wanagogo
September brengt dus elke week weer heel wat leuks in Wanagogo: saai wordt het nooit!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *