Ghost Rockers lanceren nieuwe single & clip ‘Jij bent m’n aardbei’

Om de start van het vierde en voorlopig laatste seizoen van Ghost Rockers al rockend in te zetten, heeft Studio 100 vandaag de nieuwste single van de Ghost Rockers gelanceerd. De videoclip zal vanavond in première gaan op Studio 100 TV en Youtube.

De start van het nieuwe seizoen van de populaire TV-reeks Ghost Rockers op Ketnet nadert met rasse schreden. Daarom lanceren de Ghost Rockers vandaag een splinternieuwe clip getiteld: “Jij bent m’n aardbei”. Het is de eerste single van de nieuwe CD ´De Finale´ die vanaf 1 december 2017 verkrijgbaar is. Het 4e seizoen van Ghost Rockers start op 4 september op Ketnet.

Het nummer is te koop via iTunes en te beluisteren via Spotify en Apple Music.

Ghost Rockers on Tour

Vanaf 10 september trekken de Ghost Rockers met een gloednieuwe theatershow doorheen Vlaanderen. Laat je onderdompelen in een show vol spanning, avontuur en geheimen, en zing samen met de Ghost Rockers mee met hun allergrootste hits!

Op dit moment zijn er al een aantal shows volledig uitverkocht, daarom zijn er al extra voorstellingen gepland.

Ghost Rockers on Tour is o.a. te zien in Antwerpen, Hasselt, Asse en Gent. Kijk voor meer speeldata en tickets op Studio100.com.

Ghost Rockers – Voor Altijd?

Voor Altijd?, de eerste bioscoopfilm van de Ghost Rockers is genomineerd voor een Ensor op het Filmfestival Oostende in de categorie “Beste Kinder- en jeugdfilm”. De Ensors worden uitgereikt op het Gala van de Ensors op 16 september 2017 in Kursaal Oostende.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *