Lol trappen met Lolly Lolbroek!

Vanaf zaterdag start de gloednieuwe reeks De avonturen van Lolly Lolbroek. In deze nieuwe Studio 100 TV reeks maken we kennis met Lolly Lolbroek.

Lolly is de dochter van Lex Lolbroek, een uitvinder die vaak van huis is, waardoor Lolly lekker haar eigen gang kan gaan samen met haar vrienden Kara en Marx. Het huis en de tuin van Lolly zijn een ware speeltuin, waarin de drie jongelui geregeld een uitvinding van Lolly’s vader uittesten. Maar… die experimenten lopen telkens weer fout en al zeker wanneer buurman Hubert weer eens binnenloopt voor een stukje taart.

Vanaf zaterdag 3 oktober, elke zaterdag om 8.45u. Bekijk de trailer:

De hoofdrollen worden vertolkt door 3 jonge talenten: Amber Michiels (Junior Musical Kadanza) als Lolly Lolbroek. Eva Kolsteren (o.a. bekend van musicals Peter Pan, Pluk van de Petteflet, Moeder Ik Wil Bij De Revue) als Kara en Wannes Lacroix (musical 14-18) als Marx. De rol van buurman Hubert wordt vertolkt door niemand minder dan Anton Cogen en Alain Rinckhout (bekend van o.a. Dréke in Koning Lou, meester Alain uit Klaslokaal Abnormaal) neemt de rol van papa Lex Lolbroek voor zijn rekening.

Lolly, Kara en Marx lanceren meteen ook hun allereerste single “Lolly Lolbroek” die je hier kan downloaden op iTunes. De videoclip kan je hier bekijken via YouTube.

Via het YouTube-kanaal van Lolly Lolbroek kan je nu al de eerste aflevering bekijken.

De avonturen van Lolly Lolbroek, vanaf zaterdag 3 oktober. Elke zaterdag een nieuwe aflevering om 8.45u!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *