Oktober is heldenmaand op Studio 100 TV

Sinds september verwent Studio 100 TV je elke maand met een nieuw thema, dat gepaard gaat met gloednieuwe afleveringen, maar ook met wedstrijden en videoclips in het thema van de maand. Deze maand staat nu bekend als ‘Heldenmaand’. Flin & Flo, Kosmoo, Lolly Lolbroek, Wickie & de jarige Mega Mindy staan deze maand éxtra in de kijker.

Oktober is heldenmaand op Studio 100 TV, dat maakte de zender zopas bekend. Naast enkele leuke wedstrijden en kijkmarathons, staan er nieuwe afleveringen van Lolly Lolbroek op de agenda én gaan er maar liefst 2 nieuwe videoclips in première.

Nieuwe afleveringen Lolly Lolbroek

Vanaf zaterdag 29 oktober zijn Lolly, Kara en Marx er weer met gloednieuwe avonturen in ‘De Avonturen van Lolly Lolbroek‘.

Kijkmarathons

Elke zaterdag tussen 16:30 en 18:00 uur en zondag tussen 6:30 en 8:00 uur zullen er spannende kijkmarathons geprogrammeerd staan met de knotsgekke avonturen, liedjes en shows van o.a. Flin & Flo, Mega Mindy, ROX, Lolly Lolbroek en Kosmoo.

Videoclips

In oktober zullen er maar liefst 2 gloednieuwe videoclips in première gaan op Studio 100 TV. Op vrijdag 21 oktober om 18 uur zal ‘Love Boat Baby’ van K3 voor het eerst te zien zijn op Studio 100 TV. Om af te sluiten kan je op donderdag 29 oktober om 18 uur kijken naar ‘Boos’ van Prinsessia.

Altijd Prijs

Hou zeker ook de website van Studio 100 TV in het oog, want hier vind je deze maand enkele leuke wedstrijden. Mega Mindy geeft speciaal voor haar verjaardag een pakket weg met een unieke verzamel-CD en DVD-box en Lolly stopt haar allereerste DVD in de prijzenpot.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *