Mega Mindy-show in Vlaamse première!

Onder massale belangstelling is zondagnamiddag de gloednieuwe musical van Mega Mindy in Vlaamse première gegaan. In ‘Mega Mindy en de Poppenmeester’ moet Mega Mindy het opnemen tegen El Sahir. Hij probeert het geheim van Mega Mindy in handen te krijgen door de plannen van Bliep te bemachtigen. De show ging vorige maand al in première in Nederland.

Onder het aanwezige publiek waren tal van bekende Vlamingen aanwezig die samen met hun gezin kwamen genieten van de show. Zo waren onder meer Katja Retsin, Jan Schepens, Wendy Van Wanten, Lucas Vanden Eynde en Betty aanwezig.

Het verhaal
In haar nieuwe en tweede theatershow, boordevol actie, grappige momenten en bekende liedjes, gaat Mega Mindy dit keer de strijd aan met de Poppenmeester: een geheimzinnige magiër. De voorstelling begint met een heldhaftige actie waarin Mega Mindy meteen afrekent met deze geheimzinnige magiër. Althans… dat denkt ze.

Alles lijkt volledig onder controle: opa en oma Fonkel gaan lekker op vakantie, Toby is vrolijk en viert zijn verjaardag en zelfs commissaris Migrain kan zijn blijdschap niet op omdat hij kaartjes voor een wel héél bijzondere voorstelling in handen heeft! Tot dat de magiër verschijnt en alles in de war stuurt… Commissaris Migrain haalt de gekste capriolen uit, Bliep is zichzelf niet meer en zelfs Toby dreigt zich tegen Mega Mindy te keren. De superheldin twijfelt of ze dit avontuur wel tot een goed einde kan brengen…

In deze show toont Louis Talpe, beter bekend als Toby, ook nog eens zijn danskunsten. Dit is natuurlijk een leuke verwijzing naar het VTM-programma ‘Sterren op de dansvloer’, die hij eerder dit jaar won. Heb jij nog geen tickets voor deze show? Kijk dan zeker op deze pagina. In Vlaanderen is de show nog te zien in Oostende en Hasselt.

[nggallery id=34 template=caption]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *