Wanagogo vanaf 3 maart opnieuw beschikbaar

Afgelopen maand ging Wanagogo tijdelijk dicht. Door de samenwerking met Proximus, kreeg de App een grote make-over. Morgen wordt de vernieuwde versie van de App gelanceerd, en om dit extra in de kijker te zetten, streek het Wanagogo-team van Studio 100 vandaag neer in het Centraal Station van Antwerpen, waar iedereen een leuke Studio 100 pluche mee naar huis kreeg.

Deze ochtend lag de inkomhal van het Centraal Station van Antwerpen bezaaid met verschillende Studio 100 pluchen. Met deze leuke actie vierde Wanagogo zijn metamorfose, want de digitale wereld van Studio 100 werd in een nieuw jasje gestoken.

wanagogo antwerpen

Ook in de nieuwe versie van Wanagogo blijft de abonnementsformule van toepassing. Voor€5,95 per maand krijgen maar liefst 4 personen ongelimiteerde toegang tot de wereld van Wanagogo. In Wanagogo kunnen kinderen op een veilige, reclamevrije manier, spelletjes spelen, boeken lezen, afleveringen en films bekijken, … Ook is er een handig ouder portaal aanwezig, waarin de ouders de vooruitgang van hun kinderen kunnen monitoren en hun kinderen belonen.

De App is beschikbaar in het Nederlands en in het Frans. In de Nederlandstalige versie vind je K3, Samson & Gert, Maya, Plop, Bumba, Mega Mindy, ROX, Wickie, Piet Piraat en Prinsessia in Wanagogo. In de Franstalige versie lopen Fred & Samson, Maya, Lutin Plop, Bumba, Mega Mindy, Vic, Pat le Pirate en Heidi rond in de digitale Studio 100 wereld.

Wanagogo is beschikbaar op iOS en Android voor Smartphone en Tablet, en voor de klanten van Proximus tv ook op televisie via hun decoder.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *