Fotoverslag: Telenet Plopsadag

Gisteren (1 april 2017) konden de klanten van Telenet genieten van een superleuke dag in Plopsaland De Panne. Enkel en alleen als je tickets gewonnen had kon je het park binnen.

De dag start zoals ze gewoonlijk start. De ingangspoorten van Plopsaland openen om 9u30. Je
kan het park al binnen maar nog niet naar de attracties want die openen pas om 10u00. Voor de poorten staan al heel wat fans te wachten om de gloednieuwe Heidi-zone te ontdekken. En dan is het eindelijk zo ver, de poorten om naar de attracties te gaan openen.

De fans die naar de nieuwe Heidi-zone spurten komen eerst voorbij de vernieuwde Plop-zone. De Plop-zone is speciaal voor de 20ste verjaardag van Kabouter Plop in een nieuw jasje gestoken. Met originele verlichtingspalen en een gloednieuw toiletblok ziet de zone er opslag mooier uit.

Na een kleine tussenstop te houden in de Plop-zone spurten we verder richting de Heidi-zone. Na een eindje lopen kwamen we eindelijk aan in de Heidi-zone! De eerste indruk was meteen fenomenaal. Waar je ook keek, je had ogen te kort. Het eerste dat je tegen kwam in de zone waren de grijpmachines en recht voor je de dierenmolen (een paardenmolen voor de allerkleinsten). Een beetje verder kwam je een podium tegen waar je Heidi en Peter kon ontmoeten. We lopen weer wat verder en komen voorbij de Heidi shop. Op het einde van de zone vond je dan de ingang van Heidi The Ride en de op- en afstapplaats van de Plopsa Express.

Na de zone van Heidi te bezoeken gingen we weer verder in het park. Ondertussen werd het bijna 12u30 en gingen we naar de kiosk op het Dorpsplein waar Lolly Lolbroek en haar vrienden een meet & greet gaven. Er stond al een lange rij aan te schuiven om Lolly te ontmoeten. Na een tijdje aanschuiven en de eerste show van Kabouter Plop gemist te hebben was het eindelijk aan ons. We kregen een handtekeningskaartje en mochten op de foto met Lolly Lolbroek, Kara, Marx en papa Lex.

Ondertussen was het 13u30 en gingen we naar het Plopsa Theater waar Kabouter Plop om 14u00 startte met zijn Paasshow. Tijdens de show ontdekt Plop een baby paasklokje dat zijn moeder is verloren. Na veel liedjes zingen konden we de mama paasklok vinden en leefde het baby paasklokje nog lang en gelukkig. Als dankbaarheid kreeg Plop nog een reuze paasei cadeau van mama paasklok.

Toen de show afgelopen was moesten we niet ver weglopen want in het theater kon je in primeur gaan kijken naar 2 gloednieuwe afleveringen van het nieuwe seizoen van Lolly Lolbroek. Tijdens de show kwamen Lolly en haar vrienden even gedag zeggen en een wetenschappelijk experiment demonstreren.

De show was afgelopen en we ging nog eens terug naar de Heidi-zone. Toen we daar aan kwamen was er juist een meet & greet bezig met Heidi en Peter. Daarna liepen we verder naar het Prinsessia kasteel waar we gingen kijken naar de Plopsa Parade.

Wat gaat de dag toch snel voorbij want het was alweer tijd om naar huis te gaan. Toen we de poorten weer uitliepen van Plopsaland kregen we nog een moppenboekje, een drankje en een zak met leuke spulletjes.

Wil je graag meer foto’s zien? Klik hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *