Vier Halloween met Piet Piraat!

Wie ervan houdt om op een originele manier Halloween te vieren, wordt binnenkort verwacht in Plopsaland De Panne. Van 3 oktober tot en met 8 november staat het park in het teken van dit griezelfeest.

Plopsaland De Panne wordt naar aanleiding van Halloween in een schrikwekkend kleedje gestoken.  “Het thema is al aan aantal jaren enorm geliefd onder onze bezoekers, maar de populariteit ervan blijft toenemen.”, zegt Wim Wauters, parkmanager van Plopsaland De Panne. “Vandaar dat we ook dit jaar weer groots uitpakken met het Halloweengebeuren! Het park wordt vanaf zaterdag 3 oktober dan ook getransformeerd tot een griezelplek op kinderformaat.”

De aftrap wordt gegeven door Piet Piraat en Berend Brokkenpap. Zij nemen alle bezoekers mee op avontuur tijdens een knotsgekke Halloween Show in het Plopsa Theater. De liveshow is elke zaterdag en zondag te bezichtigen vanaf 3 oktober tot en met 8 november. Daarnaast wordt Plopsaland De Panne elke openingsdag geteisterd door heksen, zombies en andere griezels. Zij verzamelen zich elke namiddag in een schitterende Halloweenparade die doorheen het hele park trekt.

Tijdens de herfstvakantie kan er eveneens elke dag gegriezeld worden in Plopsaland De Panne. Op weekdagen, van 2 tot en met 6 november, vinden er de ‘Ketnet Halloween Nocturnes’ plaats. Hierbij genieten alle bezoekers dagelijks van een leuke ‘Kingsize Live On Stage’ show in het Plopsa Theater met Ketnet wrapper Charlotte en Vladimir en Keelin van de gloednieuwe Ketnetserie ‘Nachtwacht’! Op deze dagen is het park geopend tot 19u en blijven ook de attracties extra lang open zodat ze allemaal eens in volle duisternis getest kunnen worden. Deze Halloween Nocturnes worden telkens afgesloten met een betoverend vuurwerk.

Zowel de Halloween Show met Piet Piraat en Berend Brokkenpap als de ‘Kingsize Live On Stage’ show zijn begrepen in de toegangsprijs van een dagje Plopsaland De Panne.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *