Reeds 100.000 bezoekers in Vlaanderen voor ‘K3 Love Cruise’

3 weken geleden ging ‘K3 Love Cruise’ in première. Ondertussen gingen al héél wat families naar de eerste K3-film met Hanne, Klaasje en Marthe kijken. In Vlaanderen brachten reeds 100.000 mensen een bezoekje aan de film. 

In ‘K3 Love Cruise’ gaan Hanne, Klaasje en Marthe als special guest mee op cruise. De reis loopt echter niet van een leien dakje, wanneer er uit de parel van Klaasje een elf ontsnapt. Elvin is boos op de meiden van K3, en hij doet dan ook zijn uiterste best om de meiden van K3 in een slecht daglicht te stellen.

Na amper drie weken in de bioscoop, wist de nieuwe K3-film reeds 100.000 bezoekers in Vlaanderen naar de film te lokken.

Hanne, Marthe en Klaasje: “We zijn bijzonder trots dat zoveel mensen al naar onze film zijn komen kijken! Een film maken met zoveel fantastische acteurs is een geweldige en leerzame ervaring. We hebben ons heel erg geamuseerd op de set! Het is dan ook een mooie beloning als zoveel mensen dit waarderen en naar de film komen kijken.”

Naast Hanne, Klaasje en Marthe zijn er in de film ook rollen voor o.a. Winston Post, Jacques Vermeire, Sven De Ridder, Nicolette van Dam en Tim Douwsma.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *