K3 Dierenhotel in première!

Afgelopen zaterdag was het eindelijk zover! De film ‘K3 Dierenhotel’ ging officieel in première in aanwezigheid van een groot deel van de cast en de regisseur Bart Van Leemputten. 

Heel wat K3-fans zakten zaterdag af naar de Kinepolis in Antwerpen voor de première van K3 Dierenhotel.  Rond 14 uur kwam K3 aan op de roze loper, waarna ze naar binnen gingen voor de sterlegging van de film. De cast maakte ruime tijd vrij voor de aanwezige kindjes zodat de film iets later dan gepland begon. 

Na de film hoorden we niets dan lovende commentaren. Zoals elke Studio 100-film zitten er grappen in voor zowel jong als oud. De film is, net zoals de vorige film “K3 Bengeltjes”, met de gekende personages van “Hallo K3” aangevuld met enkele gastacteurs. In de film spelen uiteraard ook veel dieren mee. Zo maken we onder meer kennis met een kameel, een konijn, een kip, eenden en zelfs een krokodil!

Nog een leuk weetje: als je blijft zitten bij de aftiteling kan je de bloopers zien. Lachen verzekerd!

Tijdens de première waren er ook opnames bezig voor het nieuwe televisieprogramma: ‘K3 kan het!’. Drie meisjes wilden een echte première meemaken. Ze kregen een heuse VIP-behandeling. Ze mochten als eersten over de roze loper lopen en plaatsnemen in de zaal net naast K3!


Bekijk alle foto’s op onze Facebookpagina!

Het verhaal

Kristel heeft een verblijf geboekt in een luxueuze beautyfarm. Josje en Karen gaan datzelfde weekend stiekem in het dierenhotel helpen bij Bas, op wie de drie meisjes verliefd zijn. Maar als de navigatiesystemen van K3 per ongeluk verwisseld worden, komen de 3 meisjes aan op de verkeerde bestemming. Kristel arriveert in het dierenhotel bij Bas en Karen in Josje in de beautyfarm. Kristel wil maar al te graag in het dierenhotel blijven om bij Bas te zijn. Om indruk te maken op hem, zet ze haar beste beentje voor in het dierenhotel, maar als rasecht stadsmeisje is dat geen eenvoudige opdracht. Als Karen hoort dat Brad Pitt in de beautyfarm komt logeren, is ze daar niet meer weg te krijgen. Omdat Karen niet wil dat Josje alleen naar Bas vertrekt, laat ze het voor Josje lijken alsof ze wel degelijk in een dierenhotel zitten. Dit zorgt voor heel wat hilarische toestanden en doldwaze misverstanden. Maar als het dierenhotel in gevaar blijkt te zijn, moeten Karen, Kristel en Josje de handen ineen slaan om het hotel te redden.

‘K3 Dierenhotel’ is te zien in de bioscoop vanaf 12 februari 2014.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *