Het is LOL-maand op Studio 100 TV

Het belooft een knotsgekke paasvakantie te worden op Studio 100 TV want april is de LOL-maand! Lolly Lolbroek en haar vrienden beleven doldwaze avonturen in een gloednieuwe reeks. Bovendien zorgen Joyce en James elke dag voor leuke grappen een coole moves. En gedurende de hele maand april zijn er ook leuke prijzen te winnen!

April is de LOL-maand

Er wordt heel wat afgelachen deze maand want april staat op Studio 100 TV volledig in het teken van plezier en pret! Joyce en James vertellen je tijdens de paasvakantie hilarische grappen en leren je coole moves aan. Je krijgt ook handige knutseltips om je zeker niet te vervelen tijdens de vakantie

Nieuwe reeks Lolly Lolbroek

 

Wegens het grote succes worden er vanaf deze paasvakantie weer nagelnieuwe afleveringen van De avonturen van Lolly Lolbroek uitgezonden op Studio 100 TV . Tijdens dit derde seizoen zetten Lolly en haar vrienden Kara en Marx de boel weer volledig op stelten. Ook in deze reeks loopt er met de uitvindingen van Lolly’s vader Lex weer van alles mis. Als je dacht dat de vorige afleveringen al gek waren dan moet je zeker kijken naar de nieuwe afleveringen want die beloven nog gekker en grappiger te worden!
De avonturen van Lolly Lolbroek, elke zaterdag een nieuwe aflevering om 8u15. Bekijk HIER de trailer van de nieuwe reeks.

Filmpret tijdens de vakantie

Tijdens de paasvakantie word je verwend met de leukste films van Studio 100! Op 3 april bijt Mega Mindy de spits af met de film Mega Mindy en de Snoepbaron! Nadien volgen Samson & Gert met Hotel op stelten en nog vele toppers zoals Kabouter Plop, Wickie de Viking, Piet Piraat en K3!
Elke weekdag van de paasvakantie een Studio 100-film om 9u00.

Win win win!

Ben jij ook een grote K3-fan en wil jij wel eens je eigen K3-optreden geven? Dat treft want tijdens de paasvakantie maak je kans om via Studio 100 TV de K3-podiumtent te winnen! Ga binnen langs de achterkant en stap vooraan weer naar buiten als een echt K3’tje! Rol het doek op en laat de show beginnen! Neem deel aan de wedstrijd op onze website. Er is altijd iets te winnen. Surf snel naar de Studio 100 TV website en waag je kans.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *