Eerste shows nieuw theaterseizoen zijn bekend

Het is weer de tijd van het jaar waarin de Nederlandse theaters hun programmatie voor het komende theaterseizoen bekend maken, en ook in het seizoen 2016-2017 zullen verschillende shows van Studio 100 doorheen Vlaanderen en Nederland te zien zijn. Zo zullen alvast Bobo, Bumba en Maya de Bij naar een theater bij jou in de buurt komen!

Bobo, Bumba en Maya de Bij zullen het komende theaterseizoen te zien zijn in verschillende Nederlandse theaters. Enkel van de Bumba show is bekend waar de show in Vlaanderen te zien zal zijn. Wanneer de andere shows in Vlaanderen te zien zullen zijn, zal later bekend worden, aangezien de Vlaamse theaters hun programmatie pas tijdens de zomervakantie bekend maken.

Maya de Bij

Maya de Bij zal voor de eerste keer in de theaters te zien zijn in een super leuke theatershow. Tijdens de show breekt een belangrijke dag aan op de bloemenweide, want vandaag wordt de bij gekozen die dit jaar het eerste stuifmeel van de grote bloem mag proeven. De Koningin besluit Maya aan te wijzen om deze eervolle taak te vervullen. Maar dan blijkt dat Maya heeft vastgezeten in het web van Thekla de spin, waardoor haar vleugels aan elkaar plakken. Maya kan niet meer vliegen! Alle vriendjes proberen haar te helpen, maar zal het lukken om Maya weer te laten vliegen?

De show zal 90 minuten duren en zal doorheen het theaterseizoen 2016/2017 in verschillende Nederlandse theaters te zien zijn. Meer info over de show is te vinden in onze Plopsabase!

Bumba

Studio 100 heeft besloten om het volgende theaterseizoen de allereerste Bumba theatershow te hernemen, namelijk ‘Bumba in dromenland’. De show verteld het verhaal van Kleine Loes, die elke avond op tijd naar bed moet, samen met haar vaste knuffel Bumba. Maar wat als die knuffel plots tot leven komt en haar meeneemt naar een wereld waar alles mogelijk is en alles kan? Namelijk naar het Bumbacircus!

De show zal ca. 40 minuten duren. In Vlaanderen zal de show van 11 september t.e.m. 20 november te zien zijn in Antwerpen, Asse, Brugge, Dendermonde,  Geel, Genk, Hasselt, Heist-op-den-Berg, Kortrijk, Mol, Oostende, Scherpenheuvel, Sint-Niklaas, Tongeren en Vilvoorde. Van januari t.e.m. mei zal de show langs de Nederlandse theaters toeren. Meer info over de show is te vinden in onze Plopsabase!

Bobo

In de gloednieuwe Bobo show, viert Bobo zijn verjaardag met zijn beste vriend Tjerk. Tjerk heeft een mooi cadeau gekocht, maar Bobo wil natuurlijk ook een groot feest met taart, zingen en een partijtje. Er gaat alleen van alles mis met de taart en het cadeau. En als ze naar de kinderboerderij gaan om Bobo’s partijtje te vieren, is er iets heel vreemds aan de hand…

De show zal doorheen het theaterseizoen 2016/2017 in verschillende Nederlandse theaters te zien zijn. Meer info over de show is te vinden in onze Plopsabase!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *