10 dingen die je zeker deze zomervakantie moet doen

Ken je het gevoel dat er soms niks te doen is in de vakantie? Gelukkig hebben wij 10 dingen op een rij gezet die je zeker en vast eens moet doen deze vakantie.

  1. Studio 100 TV trekt erop uit

Op dinsdag 11 juli (Groenplaats in Antwerpen) en zaterdag 26 augustus (Westland Shopping Center in Anderlecht) komt Studio 100 TV naar je toe! Je kan er genieten van een super leuke show met Joyce en/of James, meedoen aan een heleboel leuke spelletjes en activiteiten, meezingen en dansen tijdens een swingend optreden van De Bende (met Joyce & Lisa) én er zijn ook meet & greets met je favoriete Studio 100 TV-vrienden!

2. Zing & dans mee met de enige echte Kabouter Klus

Kabouter Klus komt deze zomervakantie opnieuw naar Plopsaland De Panne & Plopsa Indoor Hasselt. Wanneer Klus voor zijn kaboutervrienden een grote bos bloemen wil plukken merkt hij dat de bloemen nog niet in bloei staan. Hij gaat op zoek naar zijn oude sprookjesboek waarin hij misschien een toverspreuk kan vinden om de bloemen te laten bloeien… Maar alle sprookjes zijn uit het sprookjesboek verdwenen! Klus weet zich gaan raad meer tot hij onverwachts hulp krijgt van een echte fee! Ben jij ook benieuwd hoe dit afloopt?

Klus is te zien in Plopsaland De Panne van 3 tot 14/7 en van 21/8 tot 1/9. In Plopsa Indoor Hasselt is hij te zien van 17/7 tot 18/8. Enkel te zien van maandag t/m vrijdag

3.  Pina Colada weekend in Plopsa Coo

Zomer! Tijd voor een Pina Colada, Plopsa Coo én K3! Ze laten hun grootste hits in de groene vallei weergalmen. Kom meezingen -en dansen op 29 & 30 juli in Plopsa Coo!

4. Door heel Vlaanderen

Niet alleen in de Plopsa parken komen de Studio 100 figuren maar ook daarbuiten. Zo kan je op 28 juli terecht op de grote markt van Herentals voor een spetterend optreden van de Ghost Rockers of ben je meer fan van K3 dan kan je terecht in Deinze op 21 juli. Zie je graag meerdere Studio 100 artiesten aan het werk dan kan je op zondag 13 augustus terecht bij Marktrock Aalst want daar komen de prinsessen van Prinsessia, Ghost Rockers, Kabouter Plop & K3!

5. Lekker Klassiek

Studio 100 & De Schorre presenteren een gloednieuw festival: Lekker Klassiek. Een uniek concept dat klassieke muziek gebracht door topmuzikanten combineert met heerlijke gerechten op njam!-niveau. Zaterdag 26 augustus in Provinciaal Recreatiedomein De Schorre in Boom.

6. Zigge Zagge Zomer

De bekendste televisiehond van Vlaanderen en zijn baasje komen deze zomer naar Plopsaland om het Plopsa Theater weer flink op stelten te zetten. Zing en dans mee met Samson, Gert en de Burgemeester tijdens de Samson & Gert Zomershow! Bereid je voor op een fantastische show voor jong en oud met live orkest vol bekende hits zoals de Samsonrock, leuke dansjes en vele dolle fratsen! Ben jij ook zo benieuwd in wie/wat de Burgemeester zich deze keer zal verkleden? Te zien van 17/7 tot 18/8 enkel van maandag t/m vrijdag

7. Dubbel dikke duim

Wie in juli of augustus komt eten in het Prinsessia Restaurant, krijgt met deze stuntelige clown te maken. Geniet van de heerlijke gerechten terwijl Dobus je aan het lachen brengt.

Bekijk hier alvast de menukaart.

 

8. Laatste K3 show

K3 geeft op zaterdag 26 augustus hun laatste show van hun tournee. Zing en dans mee op de nieuw maar ook oudere liedjes. Wil je en graag nog bij zijn? Ga dan snel naar www.ticketmaster.be.

9. Nacht van de Abonnees 

Op 8 juli 2017 vanaf 19u15 ontvangt Plopsaland De Panne opnieuw 10.000 abonnees voor een avond vol leuke optredens, extra animatie en heel veel verrassingen. Meer info op Plopsa.be

10. Bij ons zit je goed

Heb je andere dingen te doen en dus geen tijd om één van deze dingen te doen? Wij houden jullie op de hoogte met foto’s, video’s en nog veel meer.

Het Studio100fan.eu-team wenst iedereen een super leuke zomervakantie toe!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *