Stel jouw vraag aan Samson & Gert bij Karrewiet!

2010 wordt een groot feestjaar voor Samson en Gert! Ze vieren alweer hun 20ste verjaardag, en zoals jullie wellicht weten, laten ze dit niet onopgemerkt voorbij gaan. Zo geven ze onder meer in het Ketnet-programma Karrewiet een interview en hiervoor mag jij vragen gaan bedenken!

Op 19 september is er de grote “Samson & Gert dag” op Ketnet. Dan is het bekende duo de hele dag op bezoek in de Ketnet studio! Die dag begint om 8 uur met een aflevering uit de oude doos. Tussendoor zorgen videoclips voor de muzikale noot en halen de twee vrienden herinneringen op met de wrappers Peter en Melvin. Samen kijken ze naar de eerste langspeelfilm van Samson en Gert “Hotel op Stelten”. En in “The Making of” ziet de kijker hoe deze film gemaakt werd. Ketnet zendt ook de aflevering uit die de Ketnetters het leukst vinden. Kinderen kunnen vanaf 6 september voor hun favoriete afleveringen stemmen via de website www.20jaarsamsonengert.be.

Naast dit alles is er ook een groot interview met Samson en Gert bij het programma Karrewiet. Een heel bijzonder interview aangezien jullie als kijkers de vragen mogen bedenken! Stuur jouw vraag op en misschien wordt deze wel gesteld aan Samson en Gert?

Dus heb jij een leuke vraag voor Samson & Gert, stuur die dan snel door naar het volgende e-mailadres: karrewiet@ketnet.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *