K3 Zoekt K3 – Slechts 9 meisjes naar 2e bootcamp aflevering

Gisteren werd op VTM en SBS6 de eerste bootcamp-aflevering, in de spannende zoektocht naar de nieuwe K3, uitgezonden. Van de 26 kandidaten die door de audities raakten, mochten er slechts 15 door naar de bootcamp. De kandidaten die naar de bootcamp mochten, waren echter nog niet zeker van hun plaats in de live-shows, want na de eerste bootcamp, vielen nog eens zes kandidaten af. 

Dat de eerste bootcamp-aflevering van K3 Zoekt K3 een waar slagveld zou worden, stond in de sterren geschreven. Niet minder dan 11 meisjes moesten immers naar huis vertrekken nog vóór de bootcamp echt kon beginnen. De aflevering op vrijdag 2 oktober 2015 zorgde echter voor een extra verrassing. Na een tweede proef moesten nog eens 6 meiden het onderspit delven en werden slechts 9 kandidaten met zekerheid terug de tourbus van K3 Zoekt K3 opgestuurd.

Marthe, Lisa, Lauren, Klaasje, Laura, Suzan, Nora, Sarah en Keoma wisten Karen, Kristel, Josje, Gert Verhulst en Miguel Wiels te overtuigen en verzekerden zichzelf van een plaats op de tourbus én in de tweede bootcamp-aflevering van K3 Zoekt K3. Roschell, Demi, Hanne, Annelore, Jindra en Adrienne pakten hun koffers om naar huis te keren.

ImageProxy (8)

De eerste bootcamp-aflevering op vrijdag 2 oktober 2015 eindigde echter anders dan verwacht. De twee auto’s die de 6 afvallers naar huis brachten, sloegen elk een andere weg in. “Hoe? Waar is die andere auto nu naartoe?”, liet Demi zich nog ontvallen. Dat het vervolg van de bootcamp op vrijdag 9 oktober 2015 extra spannend wordt, staat nu al vast. Dan krijgen de resterende kandidaten ook workshops van Jacques Vermeire en Louis Talpe, wordt er voor het eerst een wildcard uitgedeeld én weten we welke meiden doorstoten naar de grote liveshows van K3 Zoekt K3.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *