Meer info bekend over Arthur and the Minimoys

Begin september kwam Studio100fan.eu met het nieuws dat Studio 100 Animation binnenkort start met de productie van een nieuwe Animatiereeks genaamd “Arthur and the Minimoys”. Studio 100 Media gaf zopas in een persbericht meer info vrij over deze nieuwe reeks.

EuropaCorp Television is opgericht door regisseur, scenarist en producent Luc Besson, die tevens ook de geestelijke vader is van “Arthur and the Minimoys”. Studio 100 Media en Studio 100 Animation hebben een distributie- en coproductie-deal gesloten met EuropaCorp Television, over de productie van een gloednieuwe CGI-animatiereeks. De productie van de reeks over het populaire Franse figuurtje zal deze maand van start gaan. De reeks zal worden geproduceerd in samenwerking met de Franse zenders Gulli en Tiji, en zal 52 afleveringen van ca. 13 minuten tellen.

Studio 100 Media heeft de internationale Distributierechten van de reeks verkregen. Ook zal Studio 100 Media instaan voor de merchandising- en licentierechten van de reeks in de GAS-regio. Studio 100 International zal de merchandising- en licentierechten voor de rest van de wereld verdelen.

Patrick Elmendorff, CEO Studio 100 Media: “We zijn verheugd over de samenwerking met EuropaCorp en Luc Besson, die een geweldig personage heeft gecreëerd. Met een sterk co-productie- en distributieteam, zijn wij ervan overtuigd dat “Arthur and the Minimoys” kinderen over de hele wereld zal entertainen.”

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *