De nieuwe single releases van Studio 100

Afgelopen week lanceerden de meiden van K3 een oproep voor 300 figuranten in de videoclip van hun nieuwe single ‘Love Boat Baby’. Maar de meiden van K3 zijn niet de enigen die de afgelopen periode in de opnamestudio te vinden waren! 

Afgelopen week gingen Hanne, Klaasje en Marthe op zoek naar 300 enthousiaste figuranten voor de opnames van hun nieuwe videoclip ‘Love Boat Baby’, op dinsdag 11 oktober. De clip zal op vrijdag 21 oktober om 18 uur in première gaan op Studio 100 TV en aan de vele inschrijvingen te zien, zal de videoclip gegarandeerd van het scherm spatten.

Maar de meiden van K3 zijn niet de enigen die de afgelopen periode in de opnamestudio te vinden waren. Zo verschijnt op 28 oktober de CD ‘De Leukste Studio 100 Sinterklaasliedjes‘. Op dit nieuwe Sinterklaas album zingen onder anderen de prinsessen van Prinsessia het liedje ‘De allermooiste stoomboot, brengen de Ghost Rockers het liedje ‘Pakjespiet zit vast in de schoorsteen’ en zingt K3 de liedjes ‘Hoor de wind waait door de bomen’ en ‘Slot Marsepeinstein’.

Als klap op de vuurpijl laten de Ghost Rockers de single en videoclip van ‘Voor Altijd?’ op hun fans los. Het nummer wordt niet alleen gebruikt als introlied van het derde seizoen, maar zal ook in hun allereerste bioscoopfilm te horen zijn!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *