Komt er een K3-avondshow voor volwassenen?

K3 is niet enkel populair bij kinderen. Ook tieners en volwassenen durven tegenwoordig toe te geven dat ze (nog steeds) fan zijn van de populaire meidengroep. Op facebook werd een groep opgericht met de vraag om een avondshow van K3 voor tieners en volwassenen met staanplaatsen te organiseren. 

Sinds K3 zoekt K3 is K3 populairder dan ooit. Het nieuwe album ‘10.000 Luchtballonnen‘ verkocht in voorverkoop al meer dan 100.000 exemplaren, de nieuwe regenboogjurkjes verkopen als zoete broodjes (binnenkort komt er zelf een versie voor volwassenen), maar ook de ticketverkoop van de gloednieuwe K3-show loopt van een leien dakje. Ondertussen werden al meer dan 300.000 tickets voor de show verkocht. Omdat deze show voornamelijk gericht is op kinderen, zijn er enkel zitplaatsen tijdens de shows.

Sinds kort is er een Facebookpagina opgericht, waarin aan Studio 100 gevraagd wordt om een K3-avondshow te organiseren voor de volwassen fans, met voornamelijk staanplaatsen, zodat ook tieners en volwassenen uit de bol kunnen gaan op hun favoriete K3-hits. De groep heeft ondertussen al meer dan 3.500 volgers, die de vraag voor de avondshow voor volwassenen steunt.

De beheerders achter de pagina hebben ondertussen een verkennend gesprek gehad met Studio 100, die de haalbaarheid van de vraag bekijkt. Studio 100 reageerde ook in Gazet van Antwerpen: “We vinden het supertof dat het zo leeft bij volwassenen. We willen zeker bekijken of een show met staanplaatsen mogelijk is. Er zijn wel sowieso enkele avondshows om 20u gepland tijdens de lopende K3-tournee.

Reserveer alvast het CD-album “10.000 luchtballonnen” via Bol.com.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *