Recordvakantie voor Plopsa-parken

Plopsa blikt tevreden terug op de voorbije kerstvakantie. Winter Plopsaland ontving 53 procent meer bezoekers in vergelijking met de kerstvakantie in 2012. Ook de indoor parken deden het zeer goed.

Winter Plopsaland verwelkomde meer dan 77.500 bezoekers tijdens de voorbije kerstvakantie. Dat is een stijging met 53 procent in vergelijking met vorig jaar. “Een absoluut record”, zegt Parkmanager Wim Wauters tevreden, “Er was afgelopen vakantie dan ook veel te beleven in Winter Plopsaland. Denk aan de Samson & Gert Kerstshow, Ketnet Kerst met een optreden van Charlotte en Junior-winnaar Pieter én een magisch vuurwerk, de kerstshow met Kabouter Plop en Lui, de Bumba-show, schaatsen op de ijspiste en de kerstanimatie in het park. Dat allemaal bovenop de tientallen attracties. Er kon afgelopen vakantie zelfs Aziatisch gegeten worden in het pop-up restaurant van Lucy Chang.”

In Plopsa Indoor Hasselt werden bezoekers getrakteerd op een Kerstshow met Kabouter Klus. Het indoorpretpark kreeg 35.000 bezoekers over de vloer. Dat zijn er evenveel als tijdens de kerstvakantie in 2012. Ook Plopsa Indoor Coevorden blikt terug op een succesvolle kerstvakantie. Maar liefst 24.000 Plopsa -fans genoten tijdens de voorbije kerstvakantie van de gezellige kerstsfeer in het park. Dat is een stijging van 7 procent in vergelijking met de kerstvakantie van vorig jaar.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *