Ghost Rockers gaan op tournee

De Ghost Rockers hebben zopas tijdens hun CD-voorstelling aangekondigd dat ze vanaf 7 mei op tournee gaan langs de grote Vlaamse Theaters in Gent, Antwerpen, Hasselt en Oostende. 

Zopas mochten Mila, Jonas, Charlie, Jimmy en Alex hun grote geheim verklappen tijdens de CD-voorstelling van hun nieuwe album ‘De Beat‘. De Ghost Rockers mochten eindelijk het heugelijke nieuws brengen dat ze vanaf 7 mei op tournee gaan langs de Vlaamse theaters.

Ghost Rockers On Tour‘ zal te gast zijn in het Capitole te Gent, de Stadsschouwburg van Antwerpen, het Ethias Theater in Hasselt en in het Kursaal Oostende. In de show vol spanning, avontuur en geheimen proberen de Ghost Rockers een mysterie op te lossen. Ze worden hierbij gesaboteerd door iemand, maar door wie? Samen met de jongens en meisjes in de zaal én met de hulp van de Freebirds, proberen Mila, Jonas, Charlie, Alex en Jimmy het geheim te ontrafelen…

2016_ghost_rockers_on_tour_01

Tickets voor de allereerste theatertour van de Ghost Rockers kunnen gekocht worden bij Sherpa.be en Teleticketservice.com. Meer info over de show is te vinden in onze Plopsabase.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *