Das Haus Anubis geht nach Deutschland

Afgelopen maandag is het tweede deel van het derde seizoen van Het Huis Anubis op de Vlaamse en Nederlandse Nickelodeon van start gegaan. Binnenkort krijgt het programma ook een Duitse variant.

Binnen onafzienbare tijd start Studio 100 met de opnames voor Das Haus Anubis, het Duitstalige antwoord op Het Huis Anubis. Studio 100 en MTV Networks, de groep achter Nickelodeon, zijn in Duitsland nog volop bezig met de casting voor geschikte acteurs die in de voetstappen van Loek, Lucien en Iris zullen treden.

Internationale expansie
De voorbije jaren werden al verschillende programma’s van Studo 100 heropgenomen met andere acteurs, voor een ander taalgebied. Zo werden de meeste afleveringen van Kabouter Plop vertaald naar het Frans en werden de afleveringen heropgenomen met Franstalige acteurs. Samson kreeg dan weer een ander baasje naast zich in Wallonië: Fred.

In Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland werd dan weer Wir 3 gelanceerd, zeg maar K3 op zijn Duits. De meidengroep brengt eind deze maand ook een tweede CD uit, waar ondermeer een vertaalde versie van een van de populairdere liedjes van K3, ‘Alle kleuren’, zal op staan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *