Beste paasvakantie ooit voor Plopsa Indoor Hasselt!

De Plopsa-parken hebben ondanks de wisselvallige weersomstandigheden een goede paasvakantie achter de rug! Samen ontvingen de parken tijdens de paasvakantie die uitzonderlijk vroeg viel meer dan 100.000 bezoekers.

De Belgische buien bezorgden Plopsa Indoor Hasselt zelfs 2,5 keer meer bezoekers in vergelijking met de paasvakantie vorig jaar. De outdoorparken Plopsaland De Panne en Plopsa Coo ontvingen weliswaar minder bezoekers, maar sluiten de vakantie toch met een positief gevoel af. Samen ontvingen de parken tijdens de paasvakantie, die uitzonderlijk vroeg viel, meer dan 100.000 bezoekers.

Plopsa Indoor Hasselt
Plopsa Indoor Hasselt, het indoorpark, profiteerde van de weersomstandigheden en kreeg tijdens de afgelopen paasvakantie 2,5 keer zoveel bezoekers over de vloer in vergelijking met de paasvakantie vorig jaar. Voor het overdekte themapark betekent dit meteen de drukste paasvakantie ooit. Publiekstrekkers waren de nieuwe Bumba-show en de Kinder-paaseierenraap.

Plopsaland De Panne
Ondanks de vele regenachtige dagen kan ook Plopsaland De Panne goede cijfers voorleggen, met slechts een derde minder paasbezoekers ten opzichte van 2007, toen de zon volop van de partij was. Deze bezoekcijfers voor Plopsaland De Panne zijn ondermeer te danken aan de vele investeringen waaronder de nieuwe Mega Mindy-attracties. Ook de dagelijkse Klus-show en de Meet&Greets met de Plopsa-figuren werden fel gesmaakt door het publiek.

Plopsa Coo
Plopsa Coo, in de Ardennen, kreeg de eerste week van deze vroege paasvakantie heel wat sneeuw te verwerken waardoor een aantal attracties noodgedwongen gesloten bleven. Door de slechte weersomstandigheden was de toeristische site ook slecht bereikbaar. Plopsa Coo ontving bijgevolg de helft minder bezoekers dan vorig jaar toen het mooie weer veel bezoekers naar het Ardense park lokte. De nieuwe attracties het Labyrint van Samson & Gert, de Konijntjes en de Vliegende Fietsen vielen alvast in de smaak bij de bezoekers.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *