Distributiedeal tussen Studio 100 en [PIAS]

[PIAS] en Studio 100 hebben een nieuwe samenwerking opgestart. Vanaf 1 juni zal [PIAS] de distributie verzorgen van de audio- en video producten van Studio 100 in de Benelux. Ook zal het bedrijf vanaf dan verantwoordelijk zijn voor de verkoop, marketing, promotie, art-work, …

Niet alleen zal [PIAS] de Studio 100 producten op fysieke dragers verzorgen, ook zal [PIAS] voor een sterke verankering zorgen in de digitale omgeving zoals iTunes, YouTube, Spotify, ….  In juni gaat de nieuwe samenwerking van start met de release van K3 Dierenhotel (DVD en digitale release).

Gert Verhulst & Hans Bourlon: “We zijn erg blij met deze overeenkomst. Studio 100 was al even op zoek naar een partner voor de distributie en marketing van onze audio- en dvd-producten, en in [PIAS] hebben we hiervoor een solide en ervaren partner gevonden.  We hebben het volste vertrouwen dat we met een partner als [PIAS] nog beter zullen kunnen inspelen op de veranderende marktomstandigheden en de uitdagingen waar de huidige cd- en dvd-industrie voor staat.”

Kenny Gates, CEO [PIAS] Group: “Ik ben – net als iedereen bij [PIAS] – erg trots op deze samenwerking met Studio 100. [PIAS] en Studio 100 delen dezelfde waarden: passie, kwaliteit en het streven naar de beste resultaten staan altijd voorop. Hierdoor ben ik overtuigd van het succes van onze samenwerking. Ik wil dan ook graag de board van Studio 100 bedanken voor hun vertrouwen in [PIAS] als nieuwe partner in de Benelux.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *