Eerste Studio 100 TV fandag was een groot succes. Op naar dag 2!

Zondag 31 juli vond in Plopsaland De Panne de eerste dag van de allereerste ‘Studio 100 TV Fandag’ plaats. Het was een geweldig leuke dag boordevol leuke optredens, meet & greets en een geweldige parade. Op zondag 7 augustus vindt de tweede dag van de Studio 100 TV fandag plaats, en deze belooft net zo goed te worden!

Op de eerste dag van de Studio 100 TV fandag konden de fans van Studio 100 TV voor de allereerste keer hun favoriete Studio 100 TV helden ontmoeten. Naast de geweldige ‘Sterrenstudio Live Show’ in het Plopsa Theater, vond er ook een meet & greet plaats met Lolly, Kara en Marx uit ‘De Avonturen van Lolly Lolbroek‘. Ook kregen de bezoekers van de Studio 100 TV stand  op het Kasteelplein een leuke verrassing!

Lolly

Het programma van Dag 2!

  • Net zoals op de allereerste dag van de Studio 100 TV fandag kun je zondag 7 augustus op het podium van het Kasteelplein terecht voor een foto in het reuze grote Studio 100 Tv-scherm. Iedereen die een foto maakt in het scherm, krijgt een leuke DVD cadeau!
  • Tussen 12 en 13 uur zakken James en Annabet af naar het Kasteelplein voor een super leuke meet & greet.
  • Vanaf 13 uur kan je met Lolly Lolbroek, Kara en Marx op de foto in de kiosk op het Dorpsplein.
  • Om 15:30 en 1630 uur kun je in het Plopsa Theater kijken naar ‘De Sterrenstudio Live’ met optredens van Plop en de Peppers, Lolly Lolbroek en Flin & Flo.
  • Om 17:30 wordt de fandag afgesloten met de parade.

Parade

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *