Plopsaland De Panne op zoek naar 500 werkkrachten

Met de drukke halloween-, sint- en kerstperiode in het vooruitzicht heeft Plopsaland De Panne nog een druk najaar voor de boeg. Om dit in goede banen te leiden, is het park nog op zoek naar meer dan 550 studenten en tijdelijke werkkrachten.

Gedurende het ganse jaar stelt Plopsaland maar liefst 2000 studenten en seizoensmedewerkers te werk. Door de investeringen de voorbije jaren en de traditionele drukke najaarsperiode zorgen voor meer bezoekers, waardoor er ook nood is aan extra werkkrachten.

“We zoeken nog mensen die kunnen bijspringen in de themarestaurants, de attracties, kassa en onthaal, winkels en zelfs als begeleider bij de mooie dagelijkse shows.”, legt Niko Parmentier, personeelsdirecteur van de Plopsa Group, uit.

Helaas kampt het park met een groot tekort aan personen die deze openstaande vacatures kunnen invullen. “Ik maak me grote zorgen.”, zegt Steve Van den Kerkhof, CEO van de Plopsa Group. “De komende evenementen zoals Halloween, de Sint Weekends en Winter Plopsaland zijn immers erg populair. Maar door het personeelstekort dreigen bijvoorbeeld enkele horecapunten onherroepelijk dicht te moeten blijven.”

“Plopsaland doet er nochtans alles aan om een job in het park zo aantrekkelijk mogelijk te maken. Zo belonen we enthousiaste studenten die zoveel mogelijk dagen in het park willen werken met een retentiepremie: hoe meer dagen je werkt – ook buiten het zomerseizoen – hoe hoger je premie.”, zegt Niko Parmentier. “Ook het aanbrengen van een vriend die eveneens bij Plopsaland komt werken, wordt beloond met een mooie premie. Daarnaast zijn er nog tal van andere voordelen, zoals gratis toegang tot alle Plopsa-parken en korting in de horecapunten.”

Naast deze vacatures is Plopsa ook steeds opzoek naar verschillende vaste medewerkers!

Wil jij graag aan de slag in Plopsaland De Panne of in één van de andere parken? Kijk dan snel op Plopsajobs.be voor alle vacatures en meer info!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *