Ghost Rockers zijn grote winnaars op ‘Gala van de Gouden K’s’

Op zaterdag 4 februari 2017 werden tijdens een spetterende liveshow de felbegeerde Gouden K’s uitgereikt tijdens het ‘Gala van de Gouden K’s’. De populaire Ghost Rockers zijn de winnaars van de avond, met maar liefst 4 binnengehaalde awards. ‘Het Gala van de Gouden K’s’ wordt vandaag uitgezonden op Ketnet vanaf 8:30 uur. 

Gisteren avond werden tijdens een spetterende awardshow de ‘Gouden K’s’ uitgereikt. Verschillende Studio 100 producties werden genomineerd voor de Ketnet-prijzen, waaronder K3 en Ghost Rockers. Naast een zaal vol bekende mensen, waren er ook optredens van o.a. de Belgium’s Got Talent winnaars ‘Baba Yega’. 

De grote winnaars van de jongste editie van het ‘Gala van de Gouden K’s’ zijn niemand minder dan de Ghost Rockers. De populaire jongerenreeks/band werd in 5 categorieën genomineerd. Op het einde van de avond mochten onze favoriete “Bevers” maar liefst 4 awards mee naar huis nemen!

Tinne Oltmans werd door de Ketnet-kijkers uitgeroepen tot “Vrouwelijke tv-ster van het jaar” en tot “Babe van het jaar”.

tinne-oltmans

Juan Gerlo mocht de award voor “Mannelijke tv-ster van het jaar” in ontvangst nemen van Olly Wannabe en Showbizz Bart. De reeks ‘Ghost Rockers’ werd door de Ketnet-kijkers uitgeroepen tot ‘Ketnet-serie van het jaar’!

Naast de prijzen voor de Ghost Rockers, vielen ook de meiden van K3 in de prijzen. Zij werden door de Ketnet-kijkers uitgeroepen tot “Band van het jaar”.

k3

Het ‘Gala van het Gouden K’s’ wordt vandaag uitgezonden om 8:30 uur en om 17:00 uur, op Ketnet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *