Cast nieuwe K3-film compleet!

Charly Luske en Hans Cornelissen zullen vanaf december ook te zien zijn in de nieuwe K3-film: ‘K3 Bengeltjes’.

Afgelopen maand zijn de opnames van de nieuwe K3-film ‘K3 Bengeltjes’ gestart in België. De vierde K3 film wordt het filmdebuut van het Nederlandse Josje. Naast Josje maken Charly Luske, in de rol van Kristel’s vriendje Glenn, en Hans Cornelissen als de manager van de dames, hun opwachting in ‘K3 Bengeltjes’. Nederlanders Winston Post en Metta Gramberg, ook te zien in de sitcom ‘Hallo K3!’ maken de lijst bekende Nederlanders compleet.

Naast bovenstaande acteurs zijn de Vlamingen Chris Van Den Durpel, Michel Van Dousselaere, Jacques Vermeire, Bianca van Haverbeke, Camelia Blereau, Jill Peters en Sam Gooris te zien in de film.

‘K3 Bengeltjes’ is vanaf 12 december 2012 te zien in de Nederlandse en Vlaamse bioscopen.

Het verhaal

Karen, Kristel en Josje zijn door het dolle heen, want hun drie nichtjes komen een weekendje in hun appartement logeren. Maar al snel blijkt dat de nichtjes ettertjes zijn, die de boel op stelten zetten.

In de wolkenwereld waar de engelen leven is er een afdeling ‘Bengeltjes’ waar opperengel Manuel van kindjes die zich op aarde als ettertjes gedragen ‘bengeltjes’ maakt. De kindjes die bengeltjes worden, moeten op aarde 24 uur lang braaf zijn en mogen geen overtreding maken tegen het Engelenboek. Als ze toch een fout begaan worden ze gestraft op een wel heel bijzondere manier….

Opperengel Manuel geeft zijn nieuwbakken, maar zeer klungelige assistent Tuur de opdracht om de drie nichtjes van K3 op te halen om er bengeltjes van te maken, zodat ze leren om braaf te zijn. Maar Tuur vergist zich en maakt per ongeluk bengeltjes van Karen, Kristel en Josje.

Het gevolg? De meisjes van K3 moeten 24 uur lang braaf zijn alvorens ze weer bengeltjes af zijn… Dat blijkt gemakkelijker gezegd dan gedaan. Maar als ze falen, heeft dit voor K3 desastreuze gevolgen.

Komt alles nog goed, of blijven de meisjes van K3 voor altijd bengeltjes? Dat kan je vanaf 12 december 2012 zien in “K3 Bengeltjes”, een gloednieuw en knotsgek bioscoopavontuur van K3!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *