Special ‘Alice in Wonderland’ dit weekend

Dit weekend kun je kijken naar een exclusieve special van de musical ‘Alice in Wonderland’ bij vtmKzoom en bij Nederland 3.

De musical ‘Alice in Wonderland’ met de meiden van K3 in de hoofdrol was deze lente een overdonderend succes. Daarom besliste Studio 100 om extra shows in te lassen in Nederland én Vlaanderen. Wie benieuwd is naar wat deze musical te bieden heeft, moet dit weekend zeker kijken naar de ‘Alice in Wonderland Special’ bij vtmKzoom op zaterdag 9 juli en zondag 10 juli telkens om 9.45 uur, en bij Nederland 3 op zaterdag 9 juli om 19.00 uur.

In deze exclusieve special bereidt Alice zich voor op de komst van K3 in Wonderland. Alice vraagt zich af waarom K3 naar Wonderland komt. Komen ze gewoon op bezoek? Of hebben ze iets belangrijks te vertellen? In elk geval wil Alice zich én de kijkers goed voorbereiden. Ze vertelt hoe je in Wonderland geraakt en wat je zeker moet weten voor je naar Wonderland afzakt. Bovendien stelt ze al een paar figuren uit Wonderland voor zoals Nestor, het witte konijn, die gespeeld wordt door Jacques Vermeire en de tweeling Hier en Nu, vertolkt door Nicole en Hugo. Bovendien krijg je al een paar stukken uit de voorstelling te zien, met liedjes die integraal worden uitgezonden.

Met deze special van Alice in Wonderland zijn de kids helemaal in de stemming voor de echte musicalvoorstelling!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *