Plopsa blikt terug op succesvolle herfstvakantie

Plopsa blikt terug op een erg succesvolle herfstvakantie. De vier Belgische Plopsa-parken mochten samen maar liefst 135.000 bezoekers verwelkomen. Het gunstige weer en de TOP-programmatie wisten duidelijk vele gezinnen aan te spreken om een bezoek te brengen aan één van de parken.

De herfstvakantie zit er al weer op. Plopsa maakte het bilan op van deze zeer succesvolle herfstvakantie. De Belgische parken van de groep wisten maar liefst 20.000 bezoekers extra aan te trekken in vergelijking met de herfstvakantie van vorig jaar.

Plopsaland De Panne

Plopsaland De Panne was tijdens de herfstvakantie het best bezochte Plopsapark. Het park aan de Vlaamse kust mocht maar liefst 87.000 bezoekers verwelkomen, en was op sommige dagen zo goed als uitverkocht.

“Halloween blijft voor Plopsaland De Panne een absolute topperiode!”, bevestigt Parkmanager Wim Wauters. “Hoewel de halloweenperiode reeds begin oktober startte en ook openingsdagen voorafgaand aan de vakantie enorm populair waren, verwelkomden we afgelopen vakantie maar liefst 87.000 bezoekers in het park. Grote publiekstrekkers waren de halloweenanimatie, de Ketnet Halloween Nocturnes op de weekdagen en de Piet Piraat Halloween Show tijdens de weekends. We zijn tevreden met het resultaat!”

Plopsaqua

Ook Plopsaqua in De Panne beleefde een succesvolle herfstvakantie. Het Indoor waterpark mocht maar liefst 13.000 bezoekers verwelkomen.

Wim Wauters. “Ook hier blikken we dus terug op een succesvolle vakantie. Het concept van een uniek gethematiseerd waterpark blijft in de smaak vallen!”.

Plopsa Indoor Hasselt

Plopsa Indoor Hasselt wist ondanks het goede weer, toch 20.000 bezoekers te noteren.

Operations Verantwoordelijke Dominick Froyen is opgetogen met een gezellig drukke herfstvakantie in Plopsa Indoor Hasselt. “Ondanks het mooie herfstweer verwelkomden we 20.000 bezoekers. Veel van hen kwamen speciaal voor Piet Piraat, die tijdens de weekdagen een leuke Halloween Show gaf in het indoorpark.”

Plopsa Coo

Het Dinoween-event in Plopsa Coo bleek een groot succes dit jaar. Maar liefst 15.000 bezoekers kwamen Halloween vieren met de dino’s van het Waalse Plopsapark.

Parkmanager Jean-Luc Bertrand: “Dinoween heeft in de herfstvakantie zo’n 15.000 bezoekers naar Plopsa Coo gebracht. Onze eigen interpretatie van het halloweenthema valt erg in de smaak. Alle bezoekers hebben dan ook met veel enthousiasme onze Park Rangers geholpen om de ontsnapte dino’s terug te vangen. Een mooie afsluiter van het seizoen!”

Het seizoen is echter nog niet afgelopen! Plopsaland De Panne blijft met de Sint Weekends en vervolgens Winter Plopsaland nog open tot en met de Kerstvakantie. Plopsaqua De Panne en Plopsa Indoor Hasselt zijn het hele jaar door open. Enkel Plopsa Coo sluit na de herfstvakantie zijn deuren tot aan de Paasvakantie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *