Sportlegende Jean-Marie Pfaff duikt op in Ketnet Musical – Team U.P.!

De iconische Vlaamse sportlegende Jean-Marie Pfaff gaat in de nieuwe Ketnet Musical – Team U.P. gestalte geven aan Franky Champion, de vader van het hoofdpersonage Lars. Vandaag werd hij officieel voorgesteld aan de cast, die meteen super-enthousiast reageerde!

Sportlegende Jean-Marie Pfaff zal dit voorjaar te zien zijn in de Ketnet Musical – Team U.P., dat maakte Studio 100 zopas in een persbericht bekend.  Pfaff zal gestalte geven aan Franky Champion, de vader van het hoofdpersonage Lars. Hij zal echter niet live meespelen, maar een aantal keer op verrassende wijze opduiken in de musical.

Het verhaal

In het topsportinternaat U.P., waar kracht en prestatie hoog in het vaandel staan, is alles één grote competitie. Wie is de snelste? Wie is de sterkste? Wie is de populairste? Alles draait om één ding: de allerbeste zijn. In deze school komt Lars terecht, de zoon van een groot sporter. Dit hoort zo voor een zoon van een sportman, maar Lars zou eigenlijk liever muziek maken dan sporten. Op U.P. is niet iedereen even blij met zijn komst. En wanneer de directrice, omwille van zijn vaders bekendheid, Lars voortrekt, is het hek van de dam en staat de hele school op stelten.

Tickets en info

Reeds 30.000 tickets werden er voor Ketnet Musical – Team U.P. verkocht. Wil jij er nog bij zijn? Ga dan snel naar Studio100.com voor meer info over de ticketverkoop.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *