Studio 100 lanceert dit najaar Wanagogo

Dit najaar brengt Studio 100 een virtuele wereld uit voor verschillende platformen waaronder tablets en smartphones. Op deze manier wil Studio 100 zijn producten op een vernieuwende manier bij de consumenten krijgen. 

Wanagogo is het nieuwste digitale media project van Studio 100. Wanagogo zal de content van het bedrijf aanbieden op een nieuwe, speelse en innovatieve manier aan kinderen tussen 3 en 9 jaar. Studio 100 houdt met dit nieuwe project ook rekening met 3 belangrijke factoren: plezier, educatie en veiligheid. 

Dit project is voornamelijk tot stand gekomen wegens de sterke verandering in het medialandschap. Tegenwoordig op het internet is alles gratis te vinden, maar voor de producenten van programma’s is dit niet houdbaar. Dit digitaal platform moet ervoor zorgen dat kinderen op een leuke en veilige manier van de Studio 100 wereld kunnen genieten. Om van het digitaal platform gebruik te kunnen maken zal men gaan werken met een abonnementenformule. Hoeveel een abonnement zal gaan kosten en de exacte lanceringsdatum van het project zijn voorlopig nog niet bekend.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *