Record voor Plopsa Indoor Hasselt tijdens kerstvakantie

Plopsa Indoor Hasselt heeft een succesvolle kerstvakantie achter de rug. Het park ontving tijdens de kerstvakantie ruim 32.000 bezoekers op 14 dagen tijd. Dat zijn er 15% meer dan vorig jaar, toen het park pas opende.

In het eerste jaar bezochten in totaal 292.000 bezoekers het overdekte themapark. Het werd een gezellige en drukke kerstvakantie in Plopsa Indoor Hasselt. Maar liefst 32.175 bezoekers genoten van de winterse gezelligheid in het overdekte themapark. Vorige week nog werd een nieuw dagrecord gevestigd: maar liefst 3.700 bezoekers bezochten Plopsa Indoor Hasselt.

292.000 bezoekers
Vorig jaar ontving het park tijdens de kerstvakantie 27.950 bezoekers. Voor dit jaar betekent dat dus een stijging van 15%. Het bezoekersaantal voor Plopsa Indoor Hasselt staat nu op 292.000. Dat zijn ruim 50.000 bezoekers meer dan verwacht. Hierdoor is Plopsa Indoor Hasselt een jaar na de opening al rendabel. Om de bezoekersstroom vlot te kunnen ontvangen werd de capaciteit van het park uitgebreid met een overdekt terras en een K3 Museum. Het overdekte themapark heeft zodoende geen enkele bezoeker moeten weigeren.

Witte Kerst
Tijdens de kerstvakantie stonden heel wat evenementen op het programma: de Kerstman kwam langs, de bezoekers konden genieten van het optreden van Kabouter Klus én ze konden deelnemen aan de zoektocht van Radio BEMBEM. Bovendien zorgde de dagelijkse sneeuwbuien voor een magische Witte Kerst.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *