Plopsaland De Panne beleeft recordjaar

Met meer dan een miljoen bezoekers in 2013 blijft Plopsaland de meest bezochte toeristische bestemming van België.

Plopsaland De Panne heeft een recordjaar achter de rug met 1.265.000 bezoekers en blijft zo de meest bezochte toeristische bestemming van België. Dat is een stijging van 1,5% in vergelijking met het vorige recordjaar 2011.

“We ontvingen 1,5% meer dan tijdens het vorige recordjaar 2011.” blikt Parkmanager Wim Wauters tevreden terug. “Toen was Mayaland de grote nieuwigheid. Het afgelopen jaar konden we zelfs 3 grote investeringen presenteren: de 2 nieuwe zones ‘De Wereld van Kaatje’ en ‘Wickieland’ én het nieuwe Plopsa Theater.”

Behalve deze nieuwigheden was er traditioneel ook een uitgebreid evenementenaanbod. Denk aan Pasen, de Ketnet Fandagen, de K3 Weekends, Halloween en Winter Plopsaland. Stuk voor stuk populaire evenementen die hebben bijgedragen aan het welslagen van het afgelopen jaar.

Het nieuwe seizoen van Plopsaland start op zondag 6 april. De overdekte zone Mayaland, met 10 attracties en een restaurant, blijft ondertussen open op woensdagen, tijdens de weekends en alle dagen van de krokusvakantie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *