vtmKzoom neemt afscheid van Karen, Kristel en Josje in Merci K3-maand

Op 8 mei zullen Karen, Kristel en Josje voor de laatste keer hun opwachting maken als K3. vtmKzoom wil op gepaste wijze afscheid nemen van Karen, Kristel en Josje, en organiseert daarom de Merci K3-maand. De kinderzender zendt daarom vanaf 9 april de rest van de maand K3-films, -reeksen en -specials uit. Ook roept de zender iedereen op om een leuke video in te sturen via vtmkzoom.be om de meiden uit te wuiven.

Naast de start van de eerder aangekondigde animatiereeks ‘De avonturen van K3’ met Hanne, Marthe en Klaasje rond 08.00 zendt vtmKzoom op zaterdag 9 april om 08.25 de film K3: Dierenhotel uit. De weken daarna bepalen de vtmKzoom-kijkers wat er te zien is op zaterdagochtend in de Merci K3-maand. In de rubriek ‘Jij Kiest K3’ kunnen de kijkers vanaf 9 april via vtmkzoom.be op hun favoriete K3-reeks stemmen. De populairste reeks van die week wordt telkens op zaterdagochtend om 08.10 met vier afleveringen uitgezonden. Er staat ook elke zaterdag rond 16.15 een K3-special geprogrammeerd zoals K3 en het Wensspel en K3 in Nederland.

Op zondag programmeert vtmKzoom een maand lang een K3-film. Op zondag 10 april zijn Karen, Kristel en Kathleen te zien in K3 en het Ijsprinsesje. Ook K3 en de Kattenprins (17/04), K3 en het Magische Medaillon (24/04) en K3 Bengeltjes (01/05) staan op de planning tijdens de Merci K3-maand.

Ook tijdens de week staat er iets speciaal op het programma: vtmKzoom eert Karen, Kristel en Josje door elke weekdag drie afleveringen van verschillende K3-reeksen na elkaar uit te zenden in het Merci K3-uur: Dit is K3!, K3 Kan Het!, Hallo K3 en Welkom bij K3! wisselen elkaar af.

Ook de kijkers kunnen Karen, Kristel en Josje uitzwaaien

VtmKzoom wil ook iedereen de kans geven om Karen, Kristel en Josje uit te zwaaien. Vanaf vandaag kan iedereen via de website van vtmKzoom een leuke video insturen, waarin ze de dames uitwuiven. De zender zal alle filmpjes bundelen, en bezorgen aan Karen, Kristel en Josje. Wie een filmpje instuurt, maakt daarbij ook kans op concerttickets voor de afscheidstournee en een ontmoeting met K3.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *