Karen, Kristel en Josje nemen definitief afscheid van publiek

Over een klein uurtje gaat de allerlaatste K3-show met Karen Damen, Kristel Verbeke en Josje Huisman van start. Rond 18:30 uur zullen Karen, Kristel en Josje definitief het K3-podium verlaten en wordt in de show voor de allerlaatste keer de fakkel doorgegeven aan Hanne, Klaasje en Marthe. 

We gaan een goed jaar terug in de tijd. Op 18 maart 2015 sloegen vele kinderhartjes een slag over, toen Karen, Kristel en Josje op een druk bijgewoonde persconferentie hun afscheid aankondigden. Maar er was ook goed nieuws, want K3 ging niet stoppen, want onmiddellijk werd ook aangekondigd dat er naar drie nieuwe meisjes zou worden gezocht door middel van een groots televisieprogramma: K3 Zoekt K3.

In totaal schreven 6.081 meisjes zich in voor het programma, maar slechts een klein gedeelte van hen werden na een eerste schifting en een preselectie uitgenodigd voor de audities. In het najaar van 2015 barstte de strijd tussen de kandidates echt los, want van de 26 meisjes die door de audities raakten, konden er maar 3 een K3’tje worden, en dat werden Hanne, Klaasje en Marthe.

Niet lang na de finale van K3 Zoekt K3 ging de K3-show in première. Tijdens de show kon het publiek afscheid nemen van Karen, Kristel en Josje, maar ook Hanne, Klaasje en Marthe verwelkomen als de nieuwe K3. De K3-show werd uiteindelijk een overdonderend succes, met meer dan 440.000 bezoekers en meer dan 120 voorstellingen, waarvan enkele met staanplaatsen zodat ook de volwassen fans uit de bol konden gaan.

En nu is het dan zo ver. Voor een volle Lotto Arena nemen Karen, Kristel en Josje afscheid van hun publiek. Ook Studio100fan.eu is aanwezig tijdens deze laatste show, en een fotoverslag zal binnenkort online verschijnen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *