Studio 100 zoekt figuranten voor nieuwe K3 film

Eind april verscheen er bij In The Picture een oproep van Studio 100 voor verschillende figurantenrollen tijdens de opnames van eind mei voor de gloednieuwe K3 film ‘K3 Love Cruise’. Ondertussen is er een nieuwe oproep verschenen voor figuratierollen tijdens de opnames van eind mei en begin juni.

Binnenkort start Studio 100 in Rotterdam (Nederland) met de opnames van ‘K3 Love Cruise’, de gloednieuwe film van K3. In de film geven de meiden van K3 een optreden op een luxe cruise, wanneer alles misloopt. En wanneer er dan op de koop toe een parelelf ontsnapt uit het magische halssnoer van Klaasje, is het hek helemaal van de dam.

Voor de opnames van eind mei en begin juni in Rotterdam is Studio 100 nog opzoek naar mensen van verschillende leeftijden voor uiteenlopende figurantenrollen, gaande van ober tot reiziger. Ook zoekt de productie nog naar edelfiguranten voor de rol van knappe barman, picollo en gespierde bodyguard.

Wil je meer informatie over de beschikbare rollen en hoe je je voor een rol kunt inschrijven? Neem dan zeker een kijkje op Mijnfiguratie.nl of Figuratie.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *