Dochter Koen Wauters doet auditie voor Ketnet Musical

Gisteren deed een opmerkelijke kandidate auditie voor Ketnet Musical – Kadanza Together. Niemand minder dan Zita Wauters, de elf-jarige dochter van Clouseau zanger Koen Wauters, deed auditie in de derde aflevering van Ketnet Musical.

In Ketnet Musical gaan Studio 100 en Ketnet op zoek naar 22 jonge talenten om mee te spelen in de nieuwe musical: Kadanza Together. Zita koos voor het liedje Ik ben verliefd, een nummer van Lalaladies voor Junior Eurosong 2012. Tijdens haar optreden had Zita een verrassende knipoog in petto voor juryleden Laura Tesoro en Giovanni Kemper, die zoals bekend een koppel zijn.

Ik vond het superspannend en had er echt heel veel zin in”, zegt Zita. “Ik zing en acteer zo graag dat meespelen in een musical een grote droom is. Dus ik dacht: ‘Komaan Zita, je kan het. Geef alles wat je kan’. Dat heb ik gedaan en ik hoopte dat dat voldoende zou zijn….”

“Wij zijn heel fier dat Zita mag meedoen aan de audities voor Ketnet Musical”, aldus mama Valerie en papa Koen. “We hopen dat zij zich goed amuseert in dit verhaal en nog meer zelfvertrouwen krijgt. Zita is een zonnetje in huis en we hadden haar gezegd dat ze dat op de auditie ook moest tonen.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *