K3 Zoekt K3 – Wie gaat door naar de grote liveshows?

De eerste bootcamp-aflevering van K3 Zoekt K3 eindigde met een cliffhanger van jewelste: Waar gaan de auto’s van afvallers Roschell, Demi, Hanne, Annelore, Jindra en Adrienne naartoe? Het is de vraag die ca. 1,7 miljoen kijkers in Vlaanderen en Nederland zich stelden. De tweede bootcamp-aflevering op vrijdag 9 oktober 2015 brengt antwoorden!

Ook de tweede bootcamp-aflevering wordt er alweer één vol spanning en verrassingen. De 9 resterende kandidaten krijgen immers bezoek van de voltallige kinderjury. Deze zullen testen hoe de toekomstige K3’tjes met kinderen kunnen omgaan. Dansen, zingen, voetballen, koken, … het staat allemaal op de agenda van de kinderjury. Wat de kandidaten echter niet weten, is dat de favoriet van de kinderen beloont wordt met een wildcard, en dus zeker is van een plaats in de eerste liveshow.

Maar ook de bootcamp, om de kandidaten voor te bereiden op een eventueel leven als K3’tje, gaat verder. De meiden vliegen de studio in om de nieuwe single ‘10.000 Luchtballonnen’ in te zingen en geven ze het beste van zichzelf tijdens een uitgebreide fotoshoot.

Na een lange dag kruipen de meisjes vroeg onder de wol om er de volgende dag fris te staan. Die rust zullen ze kunnen gebruiken, want Karen zoekt hen ’s ochtends op met nieuws. Er staat de kandidaten een nieuw toonmoment te wachten, waarbij ze in trio een K3-nummer moeten brengen in de bijpassende legendarische K3-outfit. Tijdens dit toonmoment zal worden bepaald welke kandidaten doorgaan naar de liveshows.

Naast repeteren voor hun finale act krijgen de dames ook de laatste workshops. Regisseur Vincent Rouffaer en Hallo K3-acteurs Jacques Vermeire en Winston Post leren hen de kneepjes van het acteervak. Bovendien staat de kandidaten én de kijkers een primeur te wachten. De nieuwe K3 zal immers ook een eigen animatiereeks krijgen, waarvan meteen de eerste beelden worden getoond. Niemand minder dan stemactrice Maria Lindes en tegenspeler Louis Talpe begeleiden de kandidaten bij het inspreken van de stemmen.

Op de laatste bootcamp-dag staan de zenuwen strak gespannen voor het allesbepalende toonmoment. Voor het oog van hun vrienden en familieleden moeten de kandidaten het beste van zichzelf geven en aantonen dat zij het perfecte K3’tje zijn. Welke meiden krijgen het vertrouwen van juryleden Karen, Kristel, Josje, Gert en Miguel? Voor welke 2 kandidaten valt het doek? En wie staat volgende week op het podium van de eerste wervelende K3 Zoekt K3-liveshow?

K3 Zoekt K3 – De tweede bootcamp aflevering, vrijdag 9 oktober 2015 om 20:35 uur op VTM en SBS6.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *