Jo Leemans in de Samson & Gert Kerstshow

Dit jaar brengen onze trouwe viervoeter en zijn baasje de mooiste kerstboodschap ooit tijdens hun jaarlijkse Samson & Gert Kerstshow. Maar zij brengen deze kerstboodschap niet alleen!

Naast Alberto, Van Leemhuyzen en de burgemeester zal niemand minder dan Jo Leemans een gastrol spelen in de grootste Samson & Gert Kerstshow ooit!

Dit jaar wordt het een heel speciale Kerstshow! Samson & Gert nodigen de senioren van het dorp uit om naar hun Kerstshow te komen. Samen met de burgemeester, Van Leemhuyzen en Alberto willen Samson & Gert de senioren het kerstfeest van hun leven bezorgen.  Kerst is een tijd van liefde, vrede, vriendschap en genegenheid, en met deze kerstactie kunnen Samson en Gert bovendien ook nog eens hun groot hart tonen. Hun genodigden kunnen smullen van een feestelijke maaltijd, krijgen een groots optreden voorgeschoteld, ontdekken de prachtigste kerstliedjes, en nog veel meer. Zullen Samson en Gert er samen met hun vrienden in slagen om hun bijzondere gasten op een onvergetelijke kerst te trakteren?

Dat kan je zien in de grootste kerstshow ooit met de mooiste kerstboodschap ooit!

Cast

  • Samson: Peter Thyssen
  • Gert: Gert Verhulst
  • Alberto: Koen Crucke
  • Burgemeester: Walter De Donder
  • Van Leemhuyzen: Walter Baele
  • De afgevaardigde van de Minister: Hans Royaards

Gastacteur

Jo Leemans: “Na het vele werk dat ik geleverd heb voor televisie zat ik eigenlijk al jaren te wachten op zo’n leuk voorstel. Ik ben nu 85 jaar geworden en voor mij begint het leven op 85 (lacht). Heerlijk! Ik vind het fantastisch dat ik een rol mag spelen in de Samson & Gert Kerstshow en ik kijk er enorm naar uit!”   

Tickets & Info

De Grootste Samson & Gert Kerstshow ooit speelt dit jaar in de Lotto-Arena te Antwerpen in de kerstvakantie op 22, 23, 26 en 27 december, telkens om 14.00 en 17.00 uur. Tickets zijn te bestellen via www.teleticketservice.com of via (0)70 – 345 345. Tickets zijn beschikbaar vanaf €20,00.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *