Nieuwe Mega Toby special op DVD!

De nieuwe Mega Toby special ‘In vuur en vlam’ ligt vanaf nu in de winkel! Bovendien staat ook de eerste special van Mega Toby op de DVD!

In deze 70 minuten durende special zien we hoe agent Toby met glans slaagt in de opdrachten om vrijwilliger bij de brandweer te worden. Ook Oma Fonkel doet een poging, maar moet al snel toegeven dat brandweervrouw worden toch niet echt iets voor haar is. Ze besluit dan maar een taart te bakken voor de brandweermannen.

Natuurlijk krijgen we in deze special ook te maken met enkele slechteriken! De door en door slechte zakenvrouw Katharina wil samen met haar architect Pepijn haar fabriekscomplex uitbreiden, maar stoot daarbij op verzet van Opa Fonkel en zijn vrienden. Zij zijn immers in een oude spoorwegloods, die in de weg van haar plannen staat, een stoomtrein aan het renoveren. Katharina laat zich niet afschrikken en besluit de loods te laten afbranden. Om zeker te zijn dat haar plan lukt, schakelt ze de brandweer van het dorp uit met de taart van Oma Fonkel. Het hele korps wordt ziek en Oma Fonkel wordt verdacht. Katharina en Pepijn denken dat ze zonder problemen hun plan kunnen uitvoeren, maar dan hebben ze niet op Mega Toby gerekend!

Extra special

Bovendien staat ook de eerste Mega Toby special verzameld op deze DVD. Extra kijkplezier verzekerd!

Het verhaal:
Mieke doet samen met Migrain en Toby een oefening op het militaire domein. Ze moet de zeer belangrijke computer “Moeder Overste” bewaken, deze computer kan het hele land besturen als er oorlog is. Maar de boeven Hannes en Wannes kunnen Mieke overmeesteren en gijzelen haar. Het is Mega Toby-tijd!

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *