Prinsessia-actrice Désirée Viola (Roos) onverwacht overleden

Désirée Viola, fotomodel en actrice bekend uit de Studio 100 serie Prinsessia is op vrijdag 7 december onverwacht overleden, dat maakte de vader van Désirée vandaag via sociale media bekend. Het nieuws werd bevestigd door Studio 100 en VRT.

Droevig nieuws voor de fans van prinsessia: gisteren is Désirée Viola, die in de populaire reeks gestalte gaf aan Prinses Roos, onverwacht overleden, dat maakte Patrick Breugelmans, de vader van Désirée vandaag via Facebook bekend.

Het nieuws werd niet veel later bevestigd door Studio 100: “We zijn geschokt door het plotse overlijden van Désirée Viola. Ze was een getalenteerde actrice en een bijzonder fijne en enthousiaste collega”. 

Ook de VRT, de openbare omroep waar de reeks Prinsessia wordt uitgezonden, gaf een officiële reactie: “We zijn erg geschrokken door het plotse overlijden. Onze gedachten gaan uit naar haar familie en vrienden. Ze zal voor altijd deel uit maken van de Ketnet-familie.”

De familie, nog Studio 100 en VRT wensen om niet over de exacte doodsoorzaak van Désirée te communiceren.

Via deze weg wil het Studio100fan.eu-team de familie, vrienden en collega’s van Désirée onze innigste deelneming betuigen. We denken aan jullie in deze moeilijke tijden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *