Stel je vraag aan Peter Thyssen!

Voor de zesde keer achtereen presenteert Studio100fan.eu met trots een gloednieuw interview. Na onder meer Koen Crucke, Gert Verhulst en Moora vander Veken is het deze keer tijd voor een andere Peter. Jullie kunnen jullie vragen loslaten op niemand minder dan Peter Thyssen!

Peter Thyssen werkt al vele jaren voor Studio 100. Het meest bekend is hij ondertussen wel als de opvolger van Danny Verbiest voor de rol van de lieve pratende hond Samson. Daarnaast speelde hij ook: het ondeugende varkentje Big in de serie “Big & Betsy”, Claude in “Spring“, vele rollen in talloze musicals en tevens vele gastrollen in shows en series van verschillende Studio 100 figuren.

In de Komedie Compagnie is hij ondertussen ook al geen onbekende meer. Zijn komische talent liet hij meermaals zien in de vele blijspelen. Deze zomer kan hij dat talent ook laten zien in Blankenberge in de “Zomershow 2010“.

Loop jij al een tijdje rond met vragen die je wilt stellen aan Peter Thyssen? Dan is dit je kans! Stuur je vraag door naar interviews@studio100fan.eu. Op 1 augustus worden de beste vragen geselecteerd. Deze zullen in het interview worden verwerkt. Wie weet krijg jij misschien wel een antwoord op je vraag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *