Mega Mindy-time tijdens ‘Le Show de Saint-Nicolas’

De Franstalige figuren van Studio 100 vieren ook dit jaar de intrede van Sinterklaas. Le Show de Saint-Nicolas zal dit jaar plaatsvinden op 22 november in de RTL Spiroudôme van Charleroi.

Alle Franstalige figuren van Studio 100 vieren ook dit jaar de intrede van Sinterklaas. Le Show de Saint-Nicolas zal dit jaar plaatsvinden op 22 november, opnieuw in de RTL Spiroudôme van Charleroi. Ondertussen staan er reeds drie shows op het programma: 10u30, 13u30 en 16u30!

De presentatie van de show zal dit jaar niet meer verzorgd worden door Tom et Nancy, van het gelijknamige programma op Club RTL, maar door Fred en Samson. Lutin Plop zal al zijn vrienden uit het Kabouterbos meebrengen en ook Wizzy, Woppy, Dongo en Kasha mogen eventjes weg uit de dierenwinkel om aanwezig te zijn op deze superleuke show. Bumba en Bumbalu verlaten even het circus om een geweldige act te tonen uit Circus Bumba!

Tenslotte zal ook Mega Mindy aanwezig zijn in deze tweede Show de Saint-Nicolas. In een persbericht laat Studio 100 namelijk weten dat de superheldin binnenkort zal gelanceerd worden in Franstalig België. Concrete data wil het bedrijf momenteel echter niet vrijgeven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *