Kristel wordt de manager van de nieuwe K3

Kristel Verbeke, die tot vrijdag de zwarte van K3 was, zal ook in de toekomst betrokken blijven bij K3. Kristel wordt namelijk de nieuwe manager van K3. Ze zal als ervaringsdeskundige de nieuwe meisjes met raad bijstaan en begeleiden in het hele K3-gebeuren. Stefan Staes zal net als vroeger aanblijven als tourmanager van K3.

Vorige week berichte een aantal kranten dat Kristel de nieuwe tourmanager van K3 zou worden. Studio 100 maakte vandaag bekend dat Kristel niet de nieuwe tourmanager wordt, maar wel de manager van K3.

Kristel zal als manager van de nieuwe K3 de overkoepelde supervisie doen van alles wat met K3 te maken heeft: van interviewaanvragen over kledij tot decor en videoclips. Stefan Staes zal net als vroeger de tourmanager zijn van K3.

Vandaag was alvast een super drukke dag voor Marthe, Hanne en Klaasje en voor hun kersverse manager Kristel. Vandaag werd immers de videoclip van 10.000 Luchtballonnen opgenomen. Deze zal op vrijdag 13 november in première gaan op Studio 100 TV om 18 uur. De gelijknamige single zal verkrijgbaar zijn vanaf vrijdag 13 november.

Reactie van Kristel Verbeke

“Ik word de manager van K3. Na zeventien jaar laat ik K3 niet zomaar los. Ik zal Hanne, Klaasje en Marthe alles doorgeven wat ik geleerd heb. Ik blijf betrokken bij K3, maar ik word géén tourmanager”, zegt ze. “Dat is iemand die het reilen en zeilen van een tour begeleidt. Die ons met het busje naar het optreden brengt, en alle praktische zaken regelt. Ik kan niet met een busje rijden, laat staan parkeren. (lacht) Stefan Staes blijft net als voorheen die rol vervullen, maar ik word wél de manager van K3, zowel binnen het bedrijf als naar buiten toe. Ik heb de overkoepelende supervisie over alles, van interviewaanvragen over kledij tot decor en videoclips. Het leven van de nieuwe K3’tjes zal vanaf nu helemaal anders zijn en het is belangrijk dat Hanne, Marthe en Klaasje goede vriendinnen worden. Dat zijn ze al denk ik. En mochten er eens spanningen zijn, dan ga ik dat aanpakken zoals ik dat bij mijn dochters doe: soms zal ik er een klapke mee doen, soms laat ik ze het onder elkaar regelen. Eén van mijn beste vriendinnen is psychologe, en ik doe zelf ook aan yoga. Indien het nodig is, sleur ik ze alle drie wel eens op een matje naast mij. Allemaal zen (lacht). Hun leven gaat keihard veranderen, ze hebben alleen nog niet door hoe hard. Ik kan wel uitleggen hoe het is om met een parachute uit een vliegtuig te springen, maar zolang je het zelf niet gedaan hebt, wie je niet écht hoe het voelt.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *