Plopsa Indoor Hasselt verwelkomt 3 miljoenste bezoeker

Deze middag werd in Plopsa Indoor Hasselt de drie miljoenste bezoeker van het Limburgse attractiepark ontvangen in het bijzijn van niemand minder dan Gert Verhulst, Meneer de Burgemeester en Provinciegouverneur Herman Reynders. De gelukkige was de 6-jarige Tuur Knaepen, die samen met zijn broer, peter en meter een bezoekje bracht aan het Limburgse themapark.

Plopsa verzamelde vandaag de pers in Plopsa Indoor Hasselt voor een wel héél speciale gebeurtenis. Zondag rond 12.30 uur uur werd namelijk de drie miljoenste bezoeker van het park verwelkomt. Martijn Houben en Liesbet Storme brachten samen met hun petekinderen Wout en Tuur voor de eerste maal een bezoekje aan het park, toen ze door Meneer de Burgemeester werden verwelkomt als de 3 miljoenste bezoeker. Niemand minder dan Gert Verhulst en Provinciegouverneur Herman Reynders mochten een leuk cadeaupakket overhandigen aan Tuur en zijn broer Wout.

“Wij zijn overdonderd”, lacht Liesbet Storme uit Hasselt “We hadden het niet  verwacht. We waren net naar de leuke Samson & Gert kerstshow gaan kijken met onze petekindjes. Dit is de eerste keer dat we naar Plopsa Indoor komen, en dan krijgen we zo een leuke verrassing.”

DSC_0054

Ook Provinciegouverneur Herman Reynders was in de wolken: “Vandaag mag ik hier de drie miljoenste bezoeker van Plopsa Indoor Hasselt mee verwelkomen, en ik ben daar enorm fier op. Ik was dienstdoend burgemeester toen dit park geopend werd, en wij vonden dat toen een schitterende verwezenlijking. Je weet natuurlijk nooit op voorhand hoe zo een project gaat evolueren, maar drie miljoen bezoekers op 10 jaar, dat is gewoon fantastisch.” 

“Het voelt enorm goed om in het jaar dat Plopsa Indoor Hasselt tien jaar bestaat, ook de drie miljoenste bezoeker te verwelkomen” vertelt Marketing Director Sandra Vermeulen ons. “De bezoekerscijfers blijven zeer goed. We ontvangen een heleboel gezinnen uit Vlaanderen, maar ook meer en meer uit Wallonië en Nederland. We zijn de afgelopen tien jaar ook blijven investeren in het park: zo werd de buitenzone uitgebreid en werden er verschillende zones aangepast naar de nieuwe figuren van Studio 100.” 

Bekijk op onze facebookpagina het fotoverslag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *