Recensie: Mega Mindy en het Zwarte Kristal

Mega Mindy krijgt het hard te verduren in haar tweede langspeelfilm. Ze neemt het niet alleen op tegen de dagdagelijkse onrecht en kwaad, maar moet vechten met haar grootste vijand tot nu toe… zichzelf.

Het verhaal :
Boeven hebben een manier gevonden om een kwaadaardige kopie te maken van Mega Mindy, maar wat ze niet weten is dat een klein stukje van het zwarte kristal niet voldoende is om een kopie te maken van de superheldin. Om te voorkomen dat de boeven het zwarte kristal te pakken krijgen, reizen Opa Fonkel, Mieke en Toby naar het zuiderse Zahambra waar de kostbare steen verborgen ligt.

Alles gaat goed in … tot plots de boef ook in Zahambra opduikt en op een sluwe manier het zwarte kristal te pakken krijgt. Wat zal er gebeuren als de Zwarte Mega Mindy moet vechten met de enige echte Mega Mindy?

De film :
Met ‘Mega Mindy en het Zwarte Kristal’ heeft Studio 100 opnieuw een prachtige kinderfilm klaarstaan om te bezoeken tijdens de kerstvakantie. Dankzij de mix van enerzijds een erg leuke verhaallijn en anderzijds de zonnige buitenlocaties, is ‘Mega Mindy en het Zwarte Kristal’ weer wat leuker als de eerste film van de superheldin. De nadruk ligt in deze film niet alleen op het personage Mega Mindy, maar ook de andere personages krijgen een belangrijke rol.

Mega Mindy en het Zwarte Kristal‘ speelt vanaf 15 december in de Belgische en Nederlandse bioscopen. ‘Mega Mindy en het Zwarte Kristal’ zal tevens ook in Wallonië te zien zijn in een gedubde versie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *