AbraKOdabra-show komt naar Nederland!

De show ‘AbraKOdabra en de duivel in het doosje‘ zal vanaf februari 2012 ook in de Nederlandse zalen te zien zijn. De show was eerder al te zien in Vlaanderen.

De opa van Kobe, de grote Kobini, was de grootste goochelaar van de wereld. Jarenlang werkte hij in het geheim aan zijn ultieme goocheltruc, de truc die alle andere trucs moest doen vergeten: ‘het mysterie van het dansende doekje’. Maar net voordat hij deze truc voor de eerste keer wilde vertonen, stierf hij aan een mysterieuze dood.

Als blijkt dat Kobe en zijn assistente 5 jaar samen zijn, moet Kobe zorgen voor een verrassing. Maar wanneer Kobe het cadeau voor haar is vergeten is, grijpt hij zijn kans! Hij wil de truc doen waar zijn opa nooit in is geslaagd! Komt Kobe op tijd achter het geheim van de mysterieuze goocheltruc? En kan Kobe eindelijk in de voetsporen van zijn opa treden?

De ster van de show, Kobe van Herwegen, was afgelopen najaar nog te zien als deelnemer van ‘Expeditie Robinson’. Hij ziet een tournee in Nederland helemaal zitten:
“Ik moet ongeveer 6 jaar zijn geweest toen ik mijn eerste goochelshow zag. Nog steeds kan ik mij de hele voorstelling truc voor truc herinneren. Het is voor mij dus puur genieten als ik op het podium sta in de wetenschap dat er in het publiek misschien iemand zit die 20 jaar later nog altijd met positieve herinneringen terugdenkt aan zijn of haar eerste goochelvoorstelling. Er is tenslotte toch niets leuker dan het kind in een volwassene naar boven te halen. Daar draait pure magie om, toch?”

Ontdek de show vanaf februari 2012 in de Nederlandse theaterzalen. AbraKOdabra wordt sinds april 2011 uitgezonden op Kindernet op zaterdag en zondag om 12.35 uur.

Praktische informatie

Tickets voor ‘AbraKOdabra – De Duivel in het Doosje’ zijn verkrijgbaar bij de kassa’s van de theaters en via See Tickets: www.seetickets.nl en 0900 – 300.5555 (€ 0,45 ct. p.m.). Meer informatie over de show en de speeldata kun je hier vinden.

Studio 100 betreurt het dat er op verschillende plaatsen op internet tickets voor de shows worden aangeboden tegen woekerprijzen. Deze ticketprijzen liggen veelal ver boven de normale kaartprijzen. De officiële kaartverkoop voor de shows gaat enkel via See Tickets en de theaterkassa’s. Studio 100 raadt ten zeerste af tickets via andere kanalen dan deze te bestellen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *